Sült alma joghurttal és mogyoróvajjal

375 kcal - 28 g fehérje, 37 g szénhidrát, 13 g zsír

Hozzávalók:

  • 1 db közepes alma
  • 200 g natúr vagy vaníliás Skyr joghurt
  • 20 g mogyoróvaj
  • fahéj
  • olívaolaj
  • folyékony édesítőszer

Elkészítés:

Az almát kockázd fel és szórd meg fahéjjal. Egy serpenyőt kenj ki olívaolajjal és süsd meg az almát (kb. 4-5 perc elég neki, lassú tűzön). Ha natúr Skyr joghurtod van, akkor egy tálban keverd össze kb. 8-10 csepp édesítőszerrel. A tetejére szórd rá az almát, és az egészet locsold meg mogyoróvajjal, vagy szórhatsz valamilyen magvat is.

375 kcal

28 g fehérje, 37 g szénhidrát, 13 g zsír